Cum procedez

Pentru SERVICII FOTO VIDEO SONORIZĂRI

Ne puteţi contacta la telefon 0745 180 313 sau pe e-mail: contact[at]foto13.ro pe care le regăsiţi şi în secţiunea Contact.
De asemenea, puteţi completa formularul de comandă de la coşul de cumpărături, urmând să vă contactăm noi pentru stabilirea detaliilor legate de lucrarea dorită, accesarea acestui formular exprimând acordul dumneavoastră în privinţa preţului şi a celorlalte condiţii referitoare la serviciile achiziţionate. Pentru acestea se va achita iniţial doar un avans, pe care îl vom stabili de comun acord cu ocazia semnării contractului, urmând ca restul condiţiilor de plată sa fie stabilit prin respectivul document.

Desigur, nu sunt excluse negocierile!

 

Pentru PERSONALIZĂRI OBIECTE PROMOȚIONALE

Analizați conținutul siteului în acestă privință pentru a vă face o ideea asupra a ceea ce putem oferi, dar aveți în vedere că lista produselor care se pretează pentru personalizare este în continuă dezvoltare.

De asemenea, cererile și sugestiile dumneavoastră sunt foarte bine venite pentru noi astfel încât, dacă aveți o idee cu privire la personalizarea unui anume obiect care nu se regăsește în pagină nu trebuie decât să ne contactați, iar noi vom rezolva problema.
Tocmai de aceea prețurile prezentate sunt orientative, ele fiind negociabile, în funcție de caracterul și dimensiunea comenzilor dumneavoastră. Sumele prezentate pe site sunt, în principiu, pentru realizările unicat.

 

Pentru ARTICOLE HAND MADE

Alegeți unul sau mai multe din modelele prezentate, gândiți-vă la faptul că sunt disponibile culori și decorațiuni care să se muleze perfect pe aranjamentul dumneavoastră și contactați-ne telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile cu privire la realizarea lucrării. Aveți în vedere, de exemplu, că se pot realiza invitații de nunta sau botez, plicuri pentru bani și numere/meniuri pentru mese care să se încadreze perfect în tonalitatea aranjamentului sălii. Pentru realizarea acestora este foarte utilă o întâlnire directă în cadrul căreia putem stabili precis detaliile de execuție.

 

Succes!